Termeni si conditii

     1.Introducere

 

   Utilizarea site-ului www.jolenttine.ro presupun acceptarea acestor Termeni si Conditii , inclusiv a anexelor mentionate in acest document, de catre orice Vizitator sau Utilizator sau client. Inainte de a utilize acest site si de a plasa o comanda, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile acestuia.

   Cumpararea de produse de pe site-ul www.jolenttine.ro sau vizitarea acestuia, presupune acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului precum si a politicilor anexate acestora, evident,  sub forma unui Contract legal intre Vizitator/Utilizator si SC STINOS STIL SRL, proprietara de drept a site-ului.

   In cazul in care nu sunteti de accord cu Termenii si Conditiile acestui site, va rugam sa nu il utilizati.

   Daca aveti intrebari cu privire la Termeni si Conditii, nu ezitati sa ne contactati de luni pana vineri, intre orele 10-17, la numarul de telefon 0765.672.150, sau pe email contact@jolenttine.ro.

 

     2. Informatii generale

   Societatea care opereaza prezentul site si proprietara de drept a site-ului, este SC STINOS STIL SRL.

   SC STINOS STIL SRL este persoana juridical romana, organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bucuresti, str.Trapezului, nr.3, sector 3 Bucuresti. Societatea este  inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/7400/2010, Cod Unic de Inregistrare RO27246415 si are contul numarul  RO16BUCU1352235337057RON dechis la ALPHA BANK, Sucursala Th.Pallady Bucuresti.