Politica de retur

     Conform legislatiei in vigoare, cumparatorul poate returna produsele achizitionate de pe site-ul www.jolenttine.ro, proprietate a firmei SC STINOS STIL SRL, in termen de 14 zile de la primirea produsului, in baza unei notificari scrise in prealabil, fara invocarea unui motiv.

     Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, cu etichetele intacte, toate accesoriile si ambalajul original, fara sa prezinte urme de purtare, urme de fard sau miros de parfum. In cazul in care instructiunile de utilizare nu au fost respectate in totalitate, produsul a fost patat sau rupt de client si nu este returnat intr-o stare in care mai poate fi vandut ca si nou, returul nu este acceptat, iar produsul va fi reexpediat clientului pe cheltuiala acestuia.

     In cazul in care produsul face parte dintr-un set, va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic pentru a stabili de comun acord daca vom face retur intregului set sau daca vom inlocui doar produsul defect.

     Pana ajunge la dumneavoastra, produsul trece prin mai multe filtre pentru a ne asigura ca nu prezinta defecte de fabricatie si ca este exact ceea ce ati comandat. In cazul in care la dumneavoastra ajuge un produs livrat sau ambalat gresit, sau un produs cu defect, va rugam sa ne anuntati prin email sau telefonic pentru a trimite un curier sa il ridice si il vom inlocui in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care a fost expediat prin Posta Romana, va rugam sa ne anuntati prin email sau telefonic, sa il reambalati si sa il trimiteti pe adresa noastra. In ambele cazuri, vom suporta noi taxele de transport.

     Daca ati comandat o marime gresita sau pur si simplu vreti sa renuntati la produsul comandat, va rugam sa ne anuntati prin email sau telefonic in termen de 14 zile de la primire si doar dupa ce veti lua legatura cu noi sa ne expediati produsul. Taxele de transport vor fi suportate de catre dumneavoastra in aceste cazuri.

     In cazul in care ati avut o comanda pentru care ati beneficiat de transport gratuit si doriti sa returnati integral comanda, vi se va retine taxa de transport pentru livrare din contravaloarea comenzii.

     SC STINOS STIL SRL isi rezerva dreptul, conform OUG Nr.43/2014, art.16, al.e, de a nu accepta returnarea produselor din categoria "Chiloti", care prin natura lor nu pot fi returnate din motive de igiena. Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs care nu se poate returna despre aceasta regula si este rugat sa urmeze instructiunile de masurare inainte de a initia o comanda.     

     Restituirea banilor se poate face in doua variante: 

1. Credit in magazin, pe care il poti primi in contul de client si pe care il poti folosi total sau partial pentru a achita urmatoarele comenzi.

2. Rambursare contravaloare produs in cont bancar, in maxim 14 zile de la primirea si aprobarea returului.In acest caz va trebui sa ne trimiti un mail pe adresa contact@jolenttine.ro cu numarul de cont, numele titularului de cont si  numarul comenzi.

     In cazul in care, la livrarea comenzii ati beneficiat de transport gratuit si returnand unul sau mai multe produse vom scadea sub valoarea la care se ofera transportul gratuit, costul transportului va fi suportat din cel al produsului returnat.

    Pentru retur, contactati-ne la : 0765672150

                                                          contact@jolenttine.ro .