Cum cumpar

Pentru a plasa o comandă, trebuie sa alegeți una din următoarele variante:


1.Comanda online:


1.1. Pentru a plasa o comanda online va puteți creea un cont de client selectând "contul meu", apoi "înregistrare",complectați datele cerute, acceptați termenii și condițiile și selectați "continua".Selectati categoria care vă intereseaza, apoi produsul și marimea dorita, selectați metoda de plata si cea de livrare, apoi finalizați comanda.Veți primi un mail de confirmare a comenzii, apoi veti fi contactat telefonic pentru confirmare.
1.2. In cazul in care aveți deja un cont de client, selectați "contul meu", "autentificare", complectați datele cerute, apoi selectați "conectare".Dupa ce ati intrat in cont selectati categoria care va intereseaza, produsul si marimea dorita, metoda de plata si livrare, apoi finalizati comanda.Veți primi un mail de confirmare a comenzii, apoi veti fi contactat telefonic pentru confirmare.
1.3. Puteți plasa o comandă si fară  a avea un cont de client. Selectati categoria care vă intereseaza, apoi produsul și marimea dorita, selectați metoda de plata si cea de livrare, apoi finalizați comanda. Veți primi un mail de confirmare a comenzii, apoi veti fi contactat telefonic pentru confirmare.

2. Comanda telefonica:

Pentru comanda telefonică, sunați la numărul de telefon: 0765672150.Vă vom prelua datele, vă vom oferi consultanță si vă vom finaliza comanda.