Metode de livrare

Puteti alege una din urmatoarele metode de livrare :

1.Firma de curierat FanCourier

Comanda este livrată in 1-3 zile lucratoare de la data expediției, taxa aferentă transportului putând fi calculată înainte de finalizarea comenzii ( incepe de la 14,28ron si se calculeaza in functie de km suplimentari si metoda de plată). În momentul expedierii veți primi un e-mail cu informațiile de livrare, inclusiv numarul coletului  (AWB). Coletul poate fi urmarit online pe pagina: https://www.fancourier.ro , cu ajutorul AWB-ului si poate fi păstrat in depozitul FanCourier o perioada de 10 zile.

2.Posta Romana

 Comanda este livrata in 5-7 zile lucratoare de la data expediției, va trebui ridicată de la Oficiul Postal de care aparține adresa indicată de dumneavoastră, iar taxa aferentă este de 10ron.

        Pentru comenzile care depășesc 300ron, transportul este gratuit!

        In cazul in care adresa de livrare nu este in aria de livrare a Sameday Curier fara km suplimentari, livrarea se va face tot gratuit, insa prin Posta Romana.

        Livrarea produselor se face, dupa confirmarea telefonica a comenzii, in 1-2 zile lucratoăre in cazul in care sunt pe stoc sau in 3-5 zile lucrătoare in cazul in care produsele nu sunt pe stoc.