Metode de plata

Metoda de plată se selectează înainte de finalizarea comenzii.Sunt acceptate urmatoarele metode de plată:


1.Ramburs

     Plata se efectuează la primirea coletului, fiind preluată de catre firma de curierat, sau la ridicare coletului de la Oficiul Postal.


2.Plata online prin card bancar


     Este o metodă de plată foarte comodă si convenabilă, care reduce și costul transportului in cazul livrării prin Sameday. După finalizarea comenzii sunteti redirectionat/ă catre un portal securizat de plati online, pentru a introduce informațiile necesare pentru efectuarea plății.Plata se efectuează pe loc, iar produsele sunt expediate cel târziu  în următoarea zi lucratoare, în cazul în care tranzactia a fost autorizată.Serviciul este furnizat de Euro Payment Services Ltd, plătile sunt procesate direct de catre banca, angajatii nostrii neavând acces la datele cardului dumneavoastra.

     Pentru cardurile emise de Alpha Bank, se poate opta pentru plata în maxim 6 rate, valoarea minima a tranzactiei fiind de 60ron.


3.Transfer bancar


     Dupa plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare.Plata se face in contul :

 RO16BUCU1352235337057RON 

Alpha Bank, Agentia Pallady,

SC STINOS STIL SRL

Bucuresti

CUI RO27246415

Creditarea sumei se face in 1-3 zile lucratoare de la efectuarea transferului bancar. Produsele urmează sa fie expediate imediat ce plata va fi creditată.